Головна2023-02-16T14:16:45+02:00

Дослідження спільнот

Яку проблему вирішуємо?

Дослідження спільнот

Досліджуємо проблеми зворотного зв’язку

Комунікація із спільнотами

Організовуємо і досліджуємо мережеві дебати та дискусії

Навчання

Навчаємо мережевому спілкуванню

Про нас

dialogiq – незалежна дослідницька та освітня платформа мережевого спілкування.

Наша місія – допомогти спільнотам краще спілкуватися одне з одним, створюючи нові проривні сенси та знання за допомогою гуманітарних та цифрових технологій.

Спеціалізація –  а) якісні дослідження зворотного зв’язку із аудиторіями, б) навчання мережевому спілкуванню, в) організація та дослідження дебатів. Вивчаємо мережеві ком’юніті, дебати та дискусії, сприйняття коментарів, чатів, відгуків, а також весь контент, що супроводжує зворотній зв’язок.

Особлива увага приділяється дослідженню проблем спілкування: харасмент, абьюз, хейт, скарги, наклепи, звинувачення та будь-які конфлікти. У фокусі – всі комунікативні процеси, пов’язані із зворотнім зв’язком, кодуванням та декодуванням контенту під час трансляції.

Алгоритми та коди людського спілкування, мистецтва та маркетингу формуються соціальними процесами. І кодування смислу, і його інтерпретація спільнотою потребують вивчення заради максимальної ефективності комунікації.

dialogiq об’єднує гуманітарні та технічні індустрії заради найкращих практик для прискореного соціо-економічного та культурного розвитку спільнот.

Наукові дослідження dialogiq – це глибокий погляд на соціальні та культурні моделі, які формують поведінку локальних спільнот, соціальних груп, субкультур і споживачів та дають зворотній зв’язок на текстові, аудіо-візуальні, вербальні та невербальні повідомлення.

В групі дослідників dialogiq – лінгвісти, соціальні психологи, соціологи, культурологи, маркетологи, семіотики та комунікаційники.

Семіотика пов’язана з тонкощами семантики і прагматики і є не тільки невід’ємною частиною бізнесу і маркетингу, але також знаходиться в центрі культурних, лінгвістичних і психологічних досліджень.

Статті та відео

Семінар в Інституті міжнародних відносин в рамках курсу Climate Change Negotiations

4 Березня, 2020|

На запрошення Інституту міжнародних відносин в рамках курсу Climate Change Negotiations відносин координатор Студій Андрій Загородський розпочав серію занять зі студентами магістерської програми.

  • Семіотичні студії 25-02-2020 01

Доповідь про політичну аудіо-візуальну комунікацію. На запрошення Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС

25 Лютого, 2020|

Для професійних дипломатів була проведена лекція про основи політичної комунікації з точки зору семіотики.

Андрій Загородський: «Не можна йти на добровільні поступки та компроміси, це завжди лише підбадьорює агресора»

17 Грудня, 2019|

Фейк — це підробка, імітація. Тобто він містить лише деякі елементи істини (наприклад, візуальні). Зовні дуже важко відрізнити фейкову новину від справжньої. Утім, за наявності певного інструментарію для перевірки джерела інформації можна довести її правдивість або брехливість.

Представники Семіотичних студій організували осінню кризову гру в Естонії в рамках програми Resilience League

10 Листопада, 2019|

«Сутність сучасної когнітивної стійкості — в трансформації критичного мислення в критичний дію, тому що лише в процесі активної взаємодії з опонентами пропорції брехні і правди стають явними», — заявив спеціаліст по комунікації Андрій Загородський на #ResilienceLeague Autumn School

Професор Галина Яворська розбирає мову війни

4 Липня, 2018|

В військовому вимірі наша війна локалізована, тобто вона обмежена певним простором. Для нас це великий простір, для світу це не так багато, але нам треба пам’ятати про те, що для нас це великий дуже простір. Але це все ж таки конфлікт військовий локальний...

Четверті студії

21 Червня, 2018|

У червні Семіотичні студії організували обговорення мови війни.

Go to Top